Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

5 bra städer för en weekendresa!

Här kommer 5 bra tips på städer för en härlig weekendresa!

Vad är bättre än att ta en paus från vardagens lunk och fly iväg på en resa? En weekendresa ger ny energi och du slipper ta ledigt från jobbet! Passar du på under vårens alla röda dagar kan du även ta en klämdag och göra weekendresan lite längre. Här är 5 favoritdestinationer för en perfekt weekendresa i vår eller sommar.

Köpenhamn:

Det är något visst med Köpenhamn. Trots att det är en av våra nordiska storstäder har den en mer kontinental och avslappnad vibb.  Staden har blivit ett resmål för foodies p.g.a. sin nyskapande restaurangscen som passar alla smaker och plånböcker. Shoppa dansk design, gå på utomhuskonsert på Tivoli, ta en båttur på vattnet eller upptäck stadens olika delar på cykel. Väldigt hygge!
Boka ditt boende i Köpenhamn med återbäring

Nyhamn Köpenhamn - det perfekta resmålet för en vårweekend
Nyhamn Köpenhamn – det perfekta resmålet för en vårweekend

London:

London är en riktig weekendfavorit för många, och denna metropol är utan tvekan en av världens mest spännande städer. Utöver att upptäcka klassiska sevärdheter som Buckingham Palace, Tate Modern och Tower of London kan man under våren njuta av promenader längs Themsen, picknick i Hyde Park, en tur i pariserhjulet London Eye, och spännande utomhusmarknader.
Boka ditt boende i London här

London

NICE:

Var bättre ställe att möta våren än på en uteservering på kända strandpromenaden Promenade des Anglais i Rivierans huvudstad Nice. Staden är perfekt för dig som vill kombinera strandliv och storstadspuls. Med en charmig gammal stadsdel, många konstmuseer, exklusiv shopping och fantastiska stränder är det perfekta stället för en smygstart på sommaren.
Boka ditt boeande i Nice här

Nice

Berlin:

Dynamisk, fylld av historia och kultur – Berlin är staden har någonting för alla! Staden bjuder på klassiska sevärdheter, hippa restauranger, ett levande nattliv, konstmuseer, och inte minst grönskande parker och trädgårdar. Under våren och sommaren lever staden upp och gator och torg blir scenen för en mängd olika evenemang.
Boka ditt boende i Berlin här

Budapest:

Ungerns huvudstad Budapest förför med pampiga slott, parker, vackra termalbad, och svindlande kullerstensgränder. Staden är som mest magisk under våren och sommaren, med charmiga uteserveringar, utomhusbarer, och en fantastisk utsikt över den glittrande floden Donau.
Boka ditt boende i Budapest här

Håll koll på erbjudanden hos Radisson Blu Hotels för bra kampanjer på hotell över hela världen!