Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Boka nästa hotellvistelse med Hotels.com

Hej på er!

Vill du resa bort ett slag eller bara ta en hotellövernattning för att slappna av, lyxa till det med en natt på hotell och äta hotellfrukost på morgonen. Vilken start det är alltså, jag älskar hotellfrukost.

Jag och min sambo har varit på många hotell runt om i Sverige och äter en hel del frukostbuffér under tidiga mornar. Så värt att slita sig från dem sköna sängarna ändå, för det som väntar i restaurangen är ju så himla gott!

Hotels.com har just nu höjd cashback om 3% och dessutom så får du minst 25% rabatt på din drömvistelse om du bokar en resa innan 1/10 23:59.

Några hotell jag vill tipsa er om är följande…

Stockholm – Hotell Hobo och Urban Deli

Göteborg – Profil Hotels Opera och Hotel Royal

Malmö – The More Hotel och Annas Hotell

Västra götaland – Best Western Plus Aby Hotel och Quality Hotel The Weaver

Gå in och boka din nästa hotellvistelse hos Hotels.com

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E