Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Julklappar för hela familjen!

Om du är medlem på ApotekHjärtat får du många fina erbjudanden där du kan hitta otroligt mycket bra saker till bra pris. Pricken över i:et så får du även återbäring om du shoppar via Refunder. Så bra!

Du kan hitta något till dig själv eller varför inte dina julklappar till nära och kära?

Det finns lika bra saker till syrran, mamma eller mormor, som till morfar, pojkvän eller 4åringen. Idag kommer jag tipsa om lite julklappstips med produkter från ApotekHjärtat. Vem tycker inte om att få fina paket? Slå in det med kärlek och lägg lite extra krut på att göra snygga hörn och sätt något fint band runt de.

Nu kommer lite tips på julklappar till herr.

HÄR hittar du Bulldog Original Wash Bag är en presentförpackning i form av en snygg och praktisk necessär innehållandes hudvårdsprodukter för män. HÄR hittar du Loelle Argan Oil Vanilla som är en 100% ekologisk och kallpressad arganolja med doft av vanilj. Arganoljan återfuktar och mjukgör huden. Oljan är rik på vitamin E och kan motverka ärrbildning och irriterad hy. Den är mild och passar bra till oren och fet hud./Jack Black Post Shave Cooling Gel används efter rakning. Gelen känns svalkande mot huden, HÄR hittar du den. HÄR hittar du Jack Black Cool Moisture Body Lotion. Hjärtats Multivitamin Man är ett allsidigt kosttillskott med ett balanserat innehåll av ett flertal viktiga vitaminer och mineraler särskilt anpassade för mäns näringsbehov HÄR. Dapper Dan Matt Clay är en stylingprodukt för håret, som låter dig skapa en snygg frisyr med matt finish som håller länge HÄR.

Här nedan kommer tips på julklappar till dam.

Jag älskar verkligen Real Techniques borstar och jag har använt dom så länge jag kan minnas. HÄR hittar du Base Set är en samling makeupborstar. Det innehåller fyra stycken makeupborstar och ett ställ att förvara borstarna i. De borstar som ingår i setet är contour brush, detailer brush, buffing brush och square foundation brush.

Jag tycker det är superhärligt att lägga mask och nu under vintern när det är kallt och torrt så behöver huden en liten boost. HÄR hittar du Skintology The Perfect Mix Kit AHA & Hydrating Mask består av ett flerpack ansiktsmasker. Perfekt att ge bort eller att köpa hem och ha en mysig kväll med mamma och syster kanske?

HÄR finns Cloud & Glow Rose Quartz Jade Roller är ett ansiktsverktyg i form av en ansiktsroller. Massera ansiktet med rollern för att lugna en stressad och trött hy och för att få ökad lyster.

Gaiam Purple Block är ett lättvikts yogablock med fasade kanter för enkelt grepp. Blocket hjälper dig att förlänga och stödja kroppen i positioner samt kunna justera och korrigera kroppställningen HÄR.

Vattenflaska med säkert grepp i rostfritt stål HÄR. Med bred öppning så att det går att stoppa ner isbitar för extra kylning. Perfekt om du vill spara på plasten och inte köpa nya plastplaskor.

Här kommer lite julklappar för barn och bebis!

Vem älskar inte Alfons Åberg? Med honom har jag många barndomsminnen. Alla böcker man fick lästa för sig.. Nostalgi! HÄR är en fin presentförpackning med Alfons hudvård för barn. Den innehåller Alfons duschtvål & schampo, en härligt löddrande duschtvål och schampo i ett för barn, med mild formula och god fruktdoft. HÄR hittar du en mjuk och skön filt för bebisar och barn. Playgro Swimming Scuba Buddy är en badleksak i form av en pingvin som du hittar HÄR. HÄR hittar du en superfin badhandduk med motiv från Babblarna. Det finns så många fina julklappr för barn och bebisar hos Apotek Hjärtat.Babblarnas Skonsamma Schampo är ett oparfymerat och milt schampo speciellt utvecklat för barn HÄR.