Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Personliga julklappar – Smartphoto

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er alla! 

Vad tiden springer fram, snart är verkligen julen runt hörnet och strax därefter går vi in i år 2024. Helt galet vad tiden går fort. Håller ni inte med? Detta året har verkligen flugit fram, men det känns som att man alltid säger så… men detta året har verkligen gått undan. Min son är redan 13 månader gammal och jag kan knappt förstå det själv, tiden fick verkligen ett ansikte… 

Det vankas julklappsspel och klappar och i dagens inlägg vill jag lyfta de personliga klapparna. Det är väl ändå mysigt att ge bort till någon i familjen. Något så personligt som en fotokalender med samlade bilder på familjen, eller en mugg med ett fint foto och en text. Listan kan göras lång och jag ska i dagens inlägg tipsa er om några klappar som jag tycker är mysiga att få själv men också ge bort. 

Just nu har Smartphoto höjd cashback på hela 10 %. Kanon ju! Erbjudandet gäller till den 15/12. 

Vad sägs om att göra en kalender med bilder på barnbarnen? Personliga julklappar är alltid mysigt och mottagaren kan inte bli annat än glad! Just nu har dem dessutom 40% på kalendrar och fotoböcker, skynda att fynda din personliga kalender eller fotobok så att den hinner komma fram till jul!

En annan idé är att man kan göra personliga julkort och skicka till nära och kära och hälsa God Jul och Gott nytt år!

Skapa en fotobok och bevara alla minnen på ett fint sätt, skapa en till dig själv och en att ge bort, finns flera olika modeller och storlekar. En fin present som ger värme och kärlek till familjens nära och kära.

Vill du skapa egna inbjudningskort/tackkort så kan du göra det hos Önskefoto eller så tar du en mall som dem redan har skapat och utgår därifrån med dina egna bilder och din egen text.

Man kan också skapa en fotomugg, canvastavlor och mycket mer, in och kika och ge bort en personlig julklapp i år.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er och mys nu under denna vackra tid på året och fyll det med kärlek och värme, nära och kära!

Kram Elihn