Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Jul hos Flying tiger – Fynda massor med roliga saker – med cashback!

Hej på er!

Hoppas ni har det bra och att ni mår suveränt, det gör jag och min familj. Bästa tiden på året är här och snön ligger tät utanför fönsterna. Helt underbart, hoppas det får ligga kvar till jul, det blir ju så mysigt och än mer julkänsla om snön finns där.

Som ni redan läst i rubriken så vill jag i dagens inlägg tipsa er om en massa fina julgåvar och julpynt och allt som hör julen till, som ni förstås kan fynda på Flying Tiger – med cashback.

Så luta er tillbaka och börja scrolla igenom deras hemsida. Jag har valt ut några favoriter som jag antingen har hemma, eller har köpt till någon eller som jag bara vill visa er.

Just nu erbjuder Flying Tiger hela 6% cashback i hela 12 dagar till. Alltså till den 17/12 så se till att fynda dina julklappar, ditt julpynt eller julklappar till julklappsleken.

Här ovan har vi några riktigt roliga grejer. Som passar som julklappar eller till julklapsspelet. Ni väljer och vraka!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E