Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sista-minuten-julklappar till reseälskaren

Hur är din status inför jul egentligen? Har du köpt alla julklappar ännu eller börjar du känna att pulsen ökar lite i tinningen? Jag gjorde bort mina sista julklappar idag (tack och lov!), men det är verkligen inte helt lätt att hitta rätt saker till rätt person! Men misströsta inte! Jag har satt ihop en lista med supertips för hela släkten, men kanske speciellt för de som älskar att resa! Och det gör vi väl allihop, eller hur?

Och vet du vad – det bästa av allt – alla nedanstående tips kan du handla med återbäring hos refunder!


Till den flygtokige lillebrorsan

LiveIt har massor med härliga paket för dig som är ute i sista sekunden och gärna ger bort en upplevelse. Personligen tycker jag att det hade varit otroligt roligt att få prova på att vara pilot för en dag! Med hjälp av en instruktör får du provflyga i en timme i en riktigt simulator. Hur kul hade inte det varit? I’m ready for take-off!

Köp en flygsimulatorupplevelse hos LiveIt

Flygsimulator - bild från LiveIt
Flygsimulator – bild från LiveIt

Till den upptäcksresande systern

Best in travel 2019 - Bild från Lonely Planet
Best in travel 2019 – Bild från Lonely Planet

Har du massor av idéer men vet inte vart du ska åka på din nästa resa? Lonely Planets ”Best in Travel” släpps varje år och är en bibel av inspiration för alla restokiga. Jag läser den varje år och hittar alltid en massa nya platser att lägga till min bucket list. Som att den inte vore nog lång nog redan…

Köp boken hos Lonely Planet


Till den TV-serietokiga mamman

Marshall MID A.N.C. - Bild från Marshall
Marshall MID A.N.C. – Bild från Marshall

Alla mammor förtjänar lite lugn och ro ibland. Varför inte köpa ett par snygga Marshall bluetooth-hörlurar med noise cancelling till henne i julklapp? Då kan mamma sitta i lugn och ro på flyget och se på serier utan att störas av omgivande brus. En julklapp som inte kan slå fel!

Köp hörlurarna hos Marshall


Till den solälskande mostern

Berlock från Thomas Sabo - bild från Hallbergs guld
Berlock från Thomas Sabo – bild från Hallbergs guld

Om din moster på dagarna drömmer sig bort till sina tidigare resor till vita stränder och svajande palmer i Thailand, är ett berlockarmband från Hallbergs guld den perfekta julklappen! Köp en eller flera berlocker som påminner henne om nästa resa och julen är räddad!

Köp berlockarmbandet  och berlocken hos Hallbergs guld.


Till den naturälskande pappan

LED multilampa – bild från CDON.com

För pappan som älskar att vara ute i naturen och campa, är det bra att ha med sig denna multifunktionella LED-lampa från CDON.com. Ladda den med solceller eller veva med veven tills batteriet är fullt. Sedan har du inte bara en lampa, utan även en FM-radio och en USB-laddare för mobilen! Så smart!

Köp multilampan här på CDON.com


Till kusinbarnet som ska på sin första solsemester

UV-dräkt - bild från Reima
UV-dräkt – bild från Reima

Inget barn ska någonsin behöva bli solbränd. Jag är av principen att barn ska komma hem från solsemestern blekare än de åkte, då har de haft rätt solskydd. Reima gör väldigt bra UV-kläder för barn och det finns massor av varianter för alla åldrar – från bebis till junior.

Köp UV-dräkten här hos Reima


Är du klar med julklappsshoppingen nu? Då kan du ju alltid titta in på min reseblogg Rucksack! Här hittar du alltid massor av tips och inspiration inför resan.

Ha en härlig andra advent och lova mig att inte stressa inte ihjäl dig inför jul! Tro mig – julen blir faktiskt lika idyllisk med frysta köttbullar, risgrynsgröt på korv och köpta julgodisar.