Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Julklappar från Sakligheter!

Hej på er!

Nu går det undan och julen är här bara inom kort. Hur känns det?

För mig och min familj som bara älskar denna tiden på året så känns det såklart jättebra. Vi tycker det är så mysigt, alla är tillsammans och bara har det mysigt och trevligt och äter gott tillsammans. I och för sig så gör vi det väldigt ofta redan men just det som hör julen till gör det ännu mysigare.

I dagens inlägg vill jag visa er och tipsa er om julklappar ifrån Sakligheter. Det är väl ändå en riktigt trevlig butik? Nytt möter rustikt och det är väl ändå de bästa av två världar!

Oavsett om du ska köpa en julklapp till någon eller om du ska lägga in den i julklappsspelet så kommer du att hitta många bra förslag hos Sakligheter. Jag är helt övertygad om det!

Sakligheter erbjuder just nu höjd cashback om 7,5% erbjudandet gäller till den 10/12.

Ja, ni ser ju själva, dem har verkligen en massa blandade saker, så med det sagt finns det ju något för alla. In och kika på deras hemsidan eller besök deras butik och låt dig inspireras av alla olika saker som finns där. Är det någonstans man kan gå vilse så är det där, för man vill titta på allting.  🙂

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E