Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Rädda din vintertorra hy! Vi listar produkter som ger glow.

Att ta hand om sin hy ska vara enkelt och smidigt!

Nu är det ny start på det nya året och det är ofta mycket att ta tag i, men det betyder inte att hyn ska glömmas bort. Under de kallare månaderna är det viktigare än någonsin att återfukta och peppa med olja och serum. Nu listar jag de bästa produkterna som du enkelt kan ta morgon och kväll för en återfuktad hy. In och shoppa mina eller dina favoriter med återbäring på hela köpet hos Nordicfeel. 

Produkt med tydlig beskrivning om hur och varför du borde ge den en chans.

Biotherm Serum & Ansiktsolja som Ger lyster och intensiv fukt till torr och väldigt torr hud HÄR/ Högkoncentrerad formula med vitamin och mineral mot orenheter. Serum & Ansiktsolja från The Ordinary. Applicera över hela ansiktet morgon och kväll före rikare ansiktskrämer, finns HÄR/ Clinique Dagkräm har en ny auto-replenishing-teknologin med aktivt aloevatten hjälper huden att skapa sin egen fuktreserv för att kontinuerligt återfukta sig själv. Formulan binder all fukt i huden, för en otroligt fräsch och fyllig hud med frisk lyster. Gelcremen är rik på hyaluronsyra, naturens perfekta fuktmagnet, och tester visar att fukten bevaras nonstop i 72 timmar – även efter rengöring av ditt ansikte. HÄR/

Ögonkräm från Ole Henriksen. Mycket återfuktande men lätt formula som underlättar att lägga makeup och förlänger dess hållbarhet. Ger omedelbar lyster, jämnhet och fräschör. Ger långvarigt bot mot mörka ringar, kråkfötter, fina linjer och rynkor HÄR/ Peter Thomas Roth Pumpkin enzymmask. Denna trippelverkande, exfolierande enzymmask eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Perfekta produkten att ta på vintern innan du tar på ditt serum, finns HÄR/

Glöm inte att alltid ha denna produkt i väskan, en räddning när du är på språng! Moisture Surge Face Spray är ett uppfriskande ansiktsspray som är din huds bästa vän. Sprayas i ansiktet upprepande gånger under dagen för att ge din torra hud en dusch. Full av fukt och aktiv aloe-vera, men helt fri från oljor. HÄR finner ni den!

Tips på 5 ätbara livsmedel som är bra för din hy!

  • Ägg! Lutein och zeaxantin är två antioxidanter som finns i ägg. Dessa skyddar mot UV-skador som kan ge rynkor och pigmentfläckar.
  • Valnötter och mandlar! Valnötter är rika på omega-3, vilket håller huden fuktig och smidig.
  • Olivolja! En matsked olivolja om dagen kan hålla huden smidig. Olivoljans fettsyror kan även hjälpa till att skydda mot solskador.
  • Tomater! Tomater är fulla av lykopen som kan ge ökat skydd mot solbränna. Tomater kan också minska fina linjer i huden, hur bra!
  • Avokado! Avokado är inte bara gott, det är också fullt av nyttigheter som omega 6,betakaroten och vitamin, C och E. Toppen för flow!

 

Följ mig på instagram under: raagna ! Eller på bloggen HÄR!