Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Res tryggt, bekvämt och prisvärt med FlixBus

 

Hej på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, hos mig är det en pirrig känsla i kroppen. Bra men pirrig.  Jag sitter faktiskt just nu i skrivande stund på en utav FlixBus bussar som ska ta mig upp till Stockholm. Väl i Stockholm så kommer jag att besöka slottets museer, strosa i gamla stan och även gå på en heldags utbildning.

När jag hittade denna utbildningen så insåg jag att den endast håller till i Stockholm. Hmm, tänkte jag. Det var synd. Vad ska jag göra nu, ska jag se om det finns något likvärdigt i närheten utav mig…?

Sagt och gjort. Jag letade men jag hittade ingenting. Åter till utbildningen i Stockholm. Jag började kolla lite på möjligheten att åka upp och även vad det skulle kosta mig. Där insåg jag att denna resan kommer att bli dyr.

Sen hittade jag FlixBus och som dessutom är anslutna till Refunder. Alltså, hur bra!?

Jag reser till och från Stockholm för 498 kr och sen fick jag tillbaka på cashback från Refunder. Det blev verkligen en billig resa.

Min resa tar 6 timmar och jag kan vila och jobba under tiden som jag reser. Denna resan går direkt och det finns toalett ombord i mitten på bussen och Wi-Fi är gratis och du kopplar enkelt upp dig från din laptop eller mobiltelefon. Svårt och klaga med dem faciliteterna!

Jag fick min resa till ett riktigt pangpris. Så tveka inte på att ge dig iväg om det är någonting som skulle ligga längre bort än ditt närområde. Ibland blir man så fyrkantig och vill hitta något precis i närheten men det är inte alltid att det går och då tycker jag man kan kolla in FlixBus destinationer och avgångar.

Förutom resor i Sverige som bland annat Karlstad, Stockholm, Göteborg, Helsingborg med flera så kan du resa till Nederländerna, Norge, Danmark, Belgien och Tyskland.

Detta inlägg är i samarbete med FlixBus och ger dig 3% cashback om du bokar din resa via Refunder.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Jag är supernöjd! Nu ska jag luta mig tillbaka och vila ögonen en stund. Det blev en tidig morgon. Men absolut värt det!

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E