Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Smarta prylar som förenklar din bilsemester

Tips på prylar som förenklar din bilsemester

Bilen är packad och hela familjen är redo att åka på en efterlängtad bilsemester genom Europa! Men var lade du nu igen den där pysselboken? Är det inte dags för en kaffe snart? Och hur kunde alla i baksätet få slut på batteri i mobilerna samtidigt?! Här kommer fem tips på prylar som får din semester att både bli smidigare och trevligare – självklart med återbäring från refunder!


Prylficka - Bild från Mekonomen
Prylficka – Bild från Mekonomen

Prylficka

Efter några dagar i bilen börjar prylarna i baksätet att föröka sig och plötsligt ligger det grejer i hela baksätet! För att slippa oredan är prylfickor en bra idé. Prylfickan hängs lätt upp på baksidan av en bilstol och rymmer inte bara vattenflaskor, pyssel och iPad, utan även solhattar och godis.

Hos Mekonomen du en smart modell!


Vattenkokare för bilen - Bild från Mekonomen
Vattenkokare för bilen – Bild från Mekonomen

Vattenkokare för bilen

Take-away-kaffe är inte gratis och det är väldigt sällan som det finns kaffe att köpa precis där du stannar för att sträcka på benen. Vi har alltid med oss en vattenkokare för bilen, pulverkaffe och frystorkad mjölk så att vi kan stanna precis där vi vill och ta en kaffe. En vacker spegelblank sjö är klart mycket trevligare att dricka kaffe vid än en bensinstation. Glöm inte att ta med kaffemuggar och var försiktig när du kokar vattnet så du inte får skållhett vatten i knäet!!

Hos Mekonomen du en 12-volts vattenkokare!


Kylbox för bilen - Bild från Mekonomen
Kylbox för bilen – Bild från Mekonomen

Kylbox för bilen

Om du har planerat en semester med boende i stugor eller lägenhet med självhushåll, kan det vara smart att kunna ta med sig mat på resan. En kylbox som drivs med 12 V håller din mat kall även när du kör bil. Kylboxarna utlovar en kylkapacitet på omkring 15 grader under omgivande temperatur, så du behöver ha luftkonditioneringen på i bilen för att komma ner till +8 grader. Köp en kylbox som klarar både 12 V och 220 V, så du kan hålla maten kall även utanför bilen.

Hos Mekonomen hittar du en 12-volts kylbox!


USB för baksätet - Bild från Teknikmagasinet
USB för baksätet – Bild från Teknikmagasinet

USB-laddare för bilen med extra lång sladd

USB-laddarna i bilen sitter oftast alldeles för långt bort från baksätespassagerarnas mobiltelefoner. För att kunna ladda i baksätet utan störningar, finns därför 12 V-laddare med extra långa sladdar. Så enkelt, men så genialt! OBS! Kolla en extra gång så att laddaren även klarar av att ladda iPads!

Hos Teknikmagasinet hittar du USB-laddare för baksätet!


Mobilhållare - Bild från Teknikmagasinet
Mobilhållare – Bild från Teknikmagasinet

Mobiltelefonhållare

Många är vi som idag använder oss av mobilen som GPS på bilsemestern. För att passageraren i framsätet ska slippa agera mobiltelefonhållare, finns idag ett flertal alternativ av hållare för endera popsockets eller med magneter och sugproppar. Montera på glasrutan, i ventilationsgallret eller klistra fast på instrumentpanelen – alternativen är många!

Hos Teknikmagasinet hittar du ett stort antal mobilhållare!


Vill du läsa mer tips och trix om att bilsemestra i Europa, Nordamerika och Australien? Titta gärna in på min sajt rucksack.se eller läs mina andra inlägg om resor här på Refunder!